KAS meeting-eventlocatie

<< terug naar bedrijfsfotografie

KAS Meeting – Eventlocatie

Voor KAS Meeting Eventlocatie in Woerden mocht ik de veelzijdigheid van hun prachtige pand vastleggen. De opdracht omvatte het in beeld brengen van de diverse event-, congres- en vergaderruimtes, waarbij de nadruk lag op de sfeer en functionaliteit van elke ruimte. Ook de groene en duurzame details van het pand werden zorgvuldig vastgelegd.

Tijdens de fotoshoot heb ik ook het restaurant in beeld gebracht, waarbij de focus niet alleen lag op het vangen van het restaurant maar ook de culinaire hoogstandjes die op het menu staan. 

De fotoserie voor KAS Meeting Eventlocatie vertelt het verhaal van een veelzijdige evenementenlocatie waarin de professionele en gastvrije sfeer samengaat met culinaire verwennerij. Het is een visuele reis door de diverse mogelijkheden die deze locatie biedt voor evenementen, congressen, vergaderingen en gastronomische ervaringen.

laat je verwonderen

"Ursula heeft al een aantal keer foto's van onze vergader- en eventruimtes gemaakt. We zijn elke keer erg blij met het resultaat. Vooral van het oog voor detail zijn we erg gecharmeerd!
Jonathan Ruijter
KAS Meeting - Eventlocatie

jouw verhaal door mijn lens. Boek vandaag nog je zakelijke fotoshoot!

Geïnspireerd door deze klantcase? Ervaar zelf de impact van mijn professionele fotografie voor jouw bedrijf. Boek nu een fotoshoot!