Over

De liefde voor het vak heb ik van mijn moeder… Zij liep altijd rond met een camera om elk waardevol of mooi moment vast te leggen op foto of film. Om de technische aspecten goed onder de knie te krijgen heb ik opleidingen gevolgd aan de Kunstacademie in den Haag en bij Fotogram in Amsterdam.

Bij Hans van Ommeren heb ik een aantal jaren mogen werken en leren over het vak fotografie, de techniek, contacten, een eigen bedrijf, een mooi mens waar ik veel van heb geleerd. Sinds 2008 ben ik zelfstandig fotograaf onder de naam foto verwonder.

Samen met mijn lieve man en 2 prachtige dochters woon én werk ik met veel plezier in Harmelen. De meeste van mijn opdrachtgevers bevinden zich in de regio Utrecht, maar ook in de rest van Nederland fotografeer ik graag!

Interesse in een fotoshoot? Neem vrijblijvend contact op.